To nye star wars-skuespillere
To nye star wars-skuespillere

To nye Star Wars-skuespillere

Vi er ikke færdige med at få skuespillere smidt på rollelisten til Star Wars Episode VII. Starwars.com har offentliggjort to nye navne: Crystal Clarke (rimelig star-quality navn, gad vide om det er hendes rigtige?) og Pip Andersen.
Som I måske kan huske, søgte Star Wars-temaet tilbage i slut 2013 skuespillere ved åben casting. Alle havde altså en mulighed for at stille op og blive en del af Star Wars.
Det er her Crystal Clarke og Pip Andersen blev fundet. Måååske skal de spille henholdsvis Rachel og Thomas? Se nedenfor:

Star Wars casting call

Crystal Clarke er amerikansk skuespiller som studerer i Glasgow, og snart er med i sin første spillefilm: ‘The Moon and the Sun’ med bl.a. Pierce Brosnan
Pip Anderson er dygtig parkour-udøver, og har for det meste arbejdet som stuntmand. Man kan bl.a. se hans evner i Sonys Spider-Man reklame.

De to tilslutter sig altså de allerede offentliggjorte skuespillere, som består af det gamle trekløver: Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher. Samt Peter Mayhew som Chewbacca, Anthony Daniels som C-3PO og Kenny Baker som R2-D2.
og den lange række af nye skuespillere: Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Adam Driver, Max von Sydow, John Boyega, Daisy Ridley, samt de førhen nyeste på stammen: Gwendoline Christie og Lupita Nyong’o.

Star Wars teamet blev færdig med at optage i Abu Dhabi i maj, og arbejder i øjeblikket i Pinewood Studios i London.

Samtidig er de jo kommet ud i den uheldige situation, at vores alle sammens Han Solo, Harrison Ford, har brækket benet. Der vil blive holdt en to ugers pause i August, imens man laver om på filmnings-skemaet og får det tilpasset situationen. Og selvom der har været tale om det, skulle intet være forsinket, og de regner stadig med at være færdig med at filme til foråret, og have premiere den 18 december 2015.

Så er I Star Wars opdateret 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.