Så er der nyt fra Lars Von Trier-linjen! Zentropa er godt i gang med..." /> Nyheder fra Triers 'The House That Jack Built' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 12 februar, 2017 | af Line F. Svare

0

Nyheder fra Triers ‘The House That Jack Built’

Så er der nyt fra Lars Von Trier-linjen! Zentropa er godt i gang med at smide ting ud om Triers spillefilm ‘The House That Jack Built’ – oprindeligt en tv-serie.

‘The House That Jack Built’ handler om den intelligente serie-morder, Jack, som filmen følger i 12 år, og viser de mord han begår, i hans forsøg på at lave det perfekte mord. Filmen foregår omkring 1970’erne.

Så er der kommet cast-nyheder! Tidligere bekendt, spiller Matt Dillon hovedrollen Jack, og Bruno Ganz er ligeledes på rollelisten, men helt nyt fra i dag er det blevet offentliggjort, at vi også kan glæde os til at se Riley Keough og Sofie Gråbøl i filmen!

Der er ligeledes nyheder om, at ‘The House That Jack Built’ er blevet solgt til en lang række lande.

Og så er der kommet et billede fra filmen – som fanger stemningen. Lars har sagt følgende til Variety: “On the occasion of the shooting of ‘The House That Jack Built,’ I have made an evocative photo with a cinematic reference,”. Billedet referer til Carl Th. Dreyers ‘Vampyr’ fra 1932.

the house that jack built

Zentropa

vampyr01

Optagelserne begynder i marts – og filmen bliver filmet i Sverige og Danmark!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑