Nymphomaniac Director’s Cut Gallapremiere – Triers Cut

Fik du ikke nok af Lars von Triers Nymphomaniac, og mente at 4 timer ikke var nok? Ja så kan du glæde dig nu, for d. 10 september holder Imperial Gallapremiere på Lars von Triers lange version på 5,5 time!

Indtil nu har ‘Nymphomaniac’ solgt over 50.000 billetter, hvilket anses som særdeles solidt med en billetpris på 140 kr. og spilletid på 4 timer; som også medvirkede til at filmen kun en visning dagligt eller hver anden dag. Ikke overraskende står københavnske biografer for over halvdelen af billetsalget ført an af Grand Teatret og Empire Bio.

Nu annoncerer Zentropa og Nordisk Film, at Lars von Triers egen udgave (Director’s Cut) får Gallapremiere d. 10. september i Imperial i København, og vil efterfølgende blive vist ved en række eventvisninger over hele landet.

Den korte version, som havde dansk biografpremiere 25. december 2013, blev til med accept af Lars von Trier, dog uden hans indblanding i øvrigt. Rent teknisk bestod redigeringen i, at de mest eksplicitte billeder af kønsdele var klippet ud, og filmen blev derudover, efter aftale med Lars von Trier, forkortet af hans klippere til den samlede længe på 4 timer. Men nu er der altså endelig mulighed for at nyde den 5½ time lange og ucensurerede film, som Lars von Trier oprindelig havde tænkt den.

Personligt var jeg fint tilfreds med den korte version, som jeg endda til tider synes var liiige langtrukken nok. Et af mine få kritikpunkter var faktisk, at Lars von Trier måske godt kunne have været lidt mere kritisk og cutte mere fra, da der var flere overflødige scener. Men hey, hvis du savnede mere sex og eksplicitte scener, og du er max fan af Lars von Trier, ja så “give it a go!”

Læs ‘Nymphomaniac’ anmeldelsen her.

Forsalget til både gallapremiere og eventvisninger starter tirsdag den 2. september.

Lars von Triers version får gallapremiere d. 10. september. Nymphomaniac the director's cut er held 5,5 time.

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.