Skrevet den 18 april, 2018 | af Line F. Svare

Nyt fra ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’

Der er kommet en ny trailer og en ny plakat til ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’.

Efter Jurassic World måtte lukkes og forlades i den første ‘Jurassic World’-film, har dinosaurerne holdt til på øen alene i fire år. Men pludselig går en vulkan i udbrud, og igen er dinosaurerne ved at uddø. Mon naturen prøver at fortælle noget? At jorden bare ikke orker dinosaurer! Men Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) elsker åbenbart disse dinosaurer så meget, at hun laver en Dinosaur Protection Group, og får trukket Owen Grady (Chris Pratt) med over på sin side – sammen skal de prøve at redde dinoerne. Som om det ikke er nok, så opdager Claire og Owen en sammensværgelse, som kan resultere i at dinosaurerne overtaget jorden….
Måske de bare skulle lade den vulkan udrydde dem i første omgang? Nå nej, så der jo ikke noget plot.

Jeg glæder mig til at se hvordan filmen formår at skabe den store sympati med dinosaurerne, så vi virkelig håber på de overlever – samtidig med, vi skal have de obligatoriske scener hvor menneskerne er ved at blive ædt af dem.

Men jeg er sikker på man får en masse hjernedød action, og seje CGI-dinoer. Muligvis et tyndt plot og tomme karakterer, hvis vi skal bedømme ud fra den tidligere film.

Er jeg helt gal på den? Hvad forventer i af den kommende ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’?

Her får I også lige den nye plakat, med en sur dino, en vulkan i voldsomt udbrud og den meget dramatiske tagline “The park is gone”.

‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ har premiere d. 7. juli.

jurassic world: fallen kingdom

Universal Pictures

 

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑