Der er en hel masse nyheder omkring hvad der kommer til at ske i den ..." /> Nyt om plot og karakterer i 'Fantastic Beasts 2' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 7 juli, 2017 | af Line F. Svare

0

Nyt om plot og karakterer i ‘Fantastic Beasts 2’

Der er en hel masse nyheder omkring hvad der kommer til at ske i den næste ‘Fantastic Beasts and where to find them’-film, og hvem vi kommer til at møde.

Newt Scamander, Tina Goldstein, Queenie Goldstein og Jacob Kowalski vender alle tilbage! Det samme gør Johnny Depp som Grindelwald.
Som tidligere annonceret, så skal Jude Law spille en ung Albus Dumbledore, og han dukker selvfølgelig også op i denne film.
Derudover vil vi møde Leta Lestrange (spillet af Zoë Kravitz), pigen som Newt havde et billede af i sin kuffert i den første film.
Newts storebror, Theseus Scamander, dukker også op. Han er krigshelt og Auror og spilles af Callum Turner.

Derudover møder vi også en ung cirkusartist spillet af Claudia Kim, Ólafur Darri Ólafsson spiller Skender som ejer cirkuset, William Nadylam spiller troldmanden Yusuf Kama og Ingvar Sigurdsson er en bounty hunter kaldet Grimmson.

En del detaljer om plottet er ligeledes kommet ud!
Filmen vil starte i 1927, kun få måneder efter den første film, hvor Gindelwald blev taget til fange. Han er dog allerede sluppet løs igen, og har fået en del følgere. Det ser ud til den eneste som kan fange ham, er hans tidligere gode ven Albus Dumbledore. Dumbledore har dog brug for hjælp fra dem som tidligere hjalp med at fange Grindelwald: nemlig Newt og hans venner. Denne gang vil filmen ikke kun foregå i New York, men også London og Paris.
Derudover teaser Warner Brothers om, at der vil være nogle overraskende hentydninger til Harry Potter-historierne, som vil begejstre Harry Potter fans.

‘Fantastic Beasts and where to find them 2’ har premiere d. 15. november 2018

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑