filmnyheder Fasandræberne 2014

Skrevet den 12 maj, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Nyt stillfoto fra ‘Fasandræberne’

Se det første glimt af Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck og Danica Curcic som Kimmie i ‘Fasandræberne’

På billedet ser vi Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) tale med den hjemløse Kimmie (Danica Curcic) i en dunkel fængselscelle. Kimmie er en af de mest centrale figurer i romanen bag filmen, og i dag kan vi altså for første gang se, hvordan Kimmie kommer til at se ud i filmudgaven.

‘Fasandræberne’ får danmarkspremiere d. 2. oktober og forventes at blive en af årets største biografsucceser.

Handlingen

I ‘Fasandræberne’ starter vi i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af ​​samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

Foruden Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares bliver de vigtigste roller i ‘Fasandræberne’ spillet af Pilou Asbæk og David Dencik som de to magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen, Danica Curcic som den hjemløse Kimmie, Johanne Louise Schmidt som Afdeling Qs nye excentriske sekretær Rose og Søren Pilmark som drabschef Marcus Jacobsen.

Tags: , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑