Skrevet den 1 juni, 2018 | af Søren Madsen

Officiel trailer til årets store familiefilm ‘Jakob og Peter Plys’

Tilbage i slutningen af april måned kunne vi på filmpuls.dk fremvise nogle af de første billeder fra årets helt store familiefilm, der får den danske titel ‘Jakob og Peter Plys’.

Nu er den officielle trailer ude og det ser ud til, at vi alle, børn som voksne, godt kan glæde os til Peter Plys filmatiseringen til efteråret.

I traileren får vi de første live-billeder af Peter Plys’s bedste venner: Grisling, Æsel og Tigerdyr – hvor er de bare nuttet, ligesom man forestiller sig dem og husker dem fra godnat-læsning som barn.

For børn er det muligvis deres første bekendtskab med Jakob, Peter Plys og hans venner, og filmen vil nok opleves som et godt eventyr i en eventyrlig verden. Hvorimod voksne vil drømme sig tilbage til dengang sammen med mor og far, hvor historierne om Peter Plys blev læst højt.

Jakob og Peter Plys kan opleves i de danske biografer fra torsdag d. 11. oktober 2018.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.One Response to Officiel trailer til årets store familiefilm ‘Jakob og Peter Plys’

  1. Line F. Svare says:

    Den ser overraskende vellavet ud. Det faktisk ret imponerende, den har visuelt ret meget den samme følelse som de gamle illustrerede bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑