Filmpuls logo
Filmpuls

Official trailers til Resident Evil og Underworld

Sidst opdateret:

Underworld og Resident Evil serierne har begge været under meget blandet kritik igennem tiden. Alligevel er det blevet til henholdsvis 4 og 5 film i hver serie. Og nu kommer nummer 5 og 6 så til næste år. Og i denne anledning har vi nu fået de officielle trailers til filmene:

Underworld: Blood Wars

Det dybere plot i Underworld Blood Wars er ikke kendt (Det er selvfølgelig heller ikke sikkert der er et). Vi ved dog at filmen vil sætte vampyren Selene (Kate Beckinsale) op mod Lycan-klanen (Varulve) og hendes egen vampyr-klan der har forrådt hende. Alt imens skal hun passe på sin egen datter, der er en vampyr-varulv/vampyr krydsning (Jep, det tror jeg faktisk er den mest præcise forklaring).

Underworld: Blood Wars vil have bl.a. Kate Beckinsale og Theo James på rollelisten.

Underworld: Blood Wars har endnu ingen officiel premiere dato

Resident Evil: The Final Chapter

Umiddelbart efter begivenhederne i Resident Evil: Retribution, kæmper menneskeheden til det sidstte i Washington D.C. Som en af de eneste overlevende må Alice (Milla Jovovich) vende tilbage til, hvor mareridtet begyndte – Racoon City. I et kapløb med tiden vil Alice slå sig sammen med gamle venner, og en usandsynlig allieret i en kamp mod levende døde horder.

Resident Evil: The Final Chapter har udover Milla Jovovich også Ali Carter, Iain Glen og Shawn Roberts på rollelisten, der alle vender tilbage fra tidligere film.

Resident Evil: The Final Chapter har endnu ingen officiel premiere dato

Headerbilleder fra comingsoon.net

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.