Ja, meningerne var meget mixede omkring sidste års 'Suicide Squad', men den tjen..." /> Officielt: Instruktør til 'Suicide Squad 2' er fundet! - Filmpuls

filmnyheder Suicide Squad 2

Skrevet den 7 september, 2017 | af Michella Malin Petersen

0

Officielt: Instruktør til ‘Suicide Squad 2’ er fundet!

Ja, meningerne var meget mixede omkring sidste års ‘Suicide Squad’, men den tjente en pæn sjat penge og en sequel skal laves. David Ayer, som instruerede den første film er hoppet fra. Derefter gik der rygter om at selveste Mel Gibson skulle plantes i instruktørstolen, men nu er der officielt sat et navn på: Gavin O’Connor.

Navnet er måske ikke velkendt, men O’Connor stod bag sidste års roste ‘The Accountant’ med ingen ringere end Batman selv, Ben Affleck – en film som Warner Bro’s og  O’Connor allerede arbejder på en fortsættelse til. Hans gennembrud kom dog i 2010 med den anmelderroste ‘Warrior’ med Tom Hardy (som forresten er en fantastisk film – se den!)

O’Connor skal både instruere filmen, samt stå for manuskriptet. Vi regner med at Margot Robbie, Will Smith, Jai Courtney, Jared Leto og resten af teamet vender tilbage til deres respektive roller.

‘Suicide Squad 2’ forventes at gå i optagelser i 2018 – en releasedato er endnu ikke fastsat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑