Og så til en af ugens største nyheder som absolut ikke kommer som n..." /> Officielt: Zack Snyder skal stå for ’Justice League’ - Filmpuls

filmunivers Zack Snyder bekræfter Justice League. Læs hele nyheden på Filmpuls.

Skrevet den 29 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

Officielt: Zack Snyder skal stå for ’Justice League’

Og så til en af ugens største nyheder som absolut ikke kommer som noget chok: Zack Snyder skal instruere den længe ventede ’Justice League’ film.

Det har længe været spekuleret at Snyder’s kommende ’Batman Vs Superman’-film som starter optagelser snart, skulle være den hemmelige ’Justice League’, men sådan skulle det ikke være. Greg Silverman, præsidenten for Warner Bros’, har bekræftet at filmen nu er undervejs og den vil fungere som en forlængelse af ’Batman Vs Superman’.

Den nyhed giver selvfølgelig mere olie til bålet omkring Aquaman-rygterne hvor action-stjernen Jason Momoa har længe været på tale. Men nu ser det ud til at det er Matt Damon (’Elysium’) der skal spille den blonde konge af Atlantis. Damon er tætte venner med Ben Affleck så muligheden er der, men intet er bekræftet omkring Aquaman endnu.

Derudover skal Snyder stadigvæk finde sin Hawkgirl, The Flash, Green Lantern (vi glemmer lykkeligt Ryan Reynold’s) og Martian Manhunter til ’Justice League’ når tiden kommer.

Hvis alt går efter planen vil ’Batman Vs Superman’ ramme biograferne i 2016, mens ’Justice League’ nok først kan forventes i 2017.

Er Snyder den rigtige til jobbet? Og hvem ser i helst snuppe de resterede ’Justice League’-roller?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑