Netflix har stor succes med 'House of Cards', men de har skam mere ..." /> Orange is the new Black - is back - Filmpuls

Skrevet den 9 maj, 2014 | af Jeppe Andersen

Orange is the new Black – is back

Netflix har stor succes med ‘House of Cards’, men de har skam mere på menukortet. ‘Orange is the new Black’ fik premiere sidste sommer, og fra den 6. juni kan du se anden sæson på Netflix.

Netflix har også lige bekræftet, at der kommer en 3. sæson med ‘Orange is the new Black’! Det er gode nyheder, i mens vi går og venter på 2. sæson, der får premiere d. 6. juni på Netflix.

‘House of Cards’ med Kevin Spacey som Frank Underwood har helt sikkert været Netflix’s store flagskib. Men sidste sommer præsenterede Netflix en ny original komedie/drama serie (egen produktion), hvor vi følger Piper Chapman (Taylor Schilling), der skal afsone 15 måneders fængsel for at transportere narko-penge.

‘Orange is the new Black’ er blevet et kæmpe hit i USA, og har faktisk slået ‘House of Cards’ af tronen. Netflix offentliggjorde sidst i 2013, at ‘Orange is the new Black’ er deres meste sete originale serie nogensinde. Taylor Schilling er en sand fornøjelse, og hun blev også belønnet med en Golden Globe nominering i år, som Robin Wright dog løb med fra ‘House of Cards’. Derudover  rummer ‘Orange is the new Black’ en masse herlige og fornøjelige karakterer, som får lov til at udfolde sig, og løbende får vi deres baggrundshistorie.

Serien er udsprunget fra Piper Kermans memoirer, som hun har udgivet på bog i 2010. Serien er dog kun løst baseret på Piper Kermans bog. Herunder kan du se Taylor Schilling og Piper Kerman fortælle lidt om serien og i forhold til Piper Kermans egen historie. Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑