filmnyheder

Skrevet den 20 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Den originale Michael Myers er tilbage

‘Halloween’ eller ‘Maskernes Nat’, var filmen der for alvor startede slasher-trenden, og skabte en horror-filmserie, der stadig er i gang. Snart kommer den nyeste Halloween-film, der er en direkte fortsættelse til den første, og som komplet ignorerer de andre efterfølgere. Jamie Lee Curtis er tilbage i rollen som Laurie Strode, der var startskuddet på hendes karriere, og gjorde hende til en såkaldt “scream queen”.

Men hun er ikke den eneste fra det originale hold, der har valgt at vende tilbage. Det har Nick Castle også, og hvem dælen er han, spørger du nok? Jo, han er den originale Michael Myers, eller “The Shape”, som han også kaldes. Efter de første Halloween-film, så har morderen Michael Myers altid været spillet af professionelle stuntmænd, hvoraf Castle blot var en almindelige skuespiller.

Nick Castle rekonstruere her et “behind the scenes” billede fra den originale film.

Derfor var er det en glædelig nyhed for en Halloween-fan, som mig selv, at den originale Michael Myers vender tilbage. Nu er Nick Castle heller ikke hvem som helst. Han er faktisk en meget erfaren filmskaber, der har et interessant cv, og som har sat sit aftryk i Hollywood. Han har skrevet manuskriptet til ‘Escape from New York’, som er instrueret af John Carpenter, der også lavede den første Halloween-film (og som er vendt tilbage som producer på den nye film). Han er manden bag historien ‘Hook’, om Peter Pan der bliver voksen, og helt har glemt hvem han selv er. Det var meningen af Castle skulle instruerer denne film, men projektet endte i Steven Spielbergs hænder. Som instruktør, er han manden bag film som ‘The Last Starfighter’, ‘The Boy Who Could Fly’ og ‘Jern-Henrik’.

Men Castle er ikke en ung mand mere, og med hans 71 år på bagen, så der er selvfølgelig ikke ham der skal svinge kniven og lave de svære stunts, nej det har de en stuntmand til, som primært spiller Michael Myers.Copyright: Universal Pictures / Miramax

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑