filmnyheder

Skrevet den 5 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Oscar Isaac er helt tosset for at spille en specifik karakter

Oscar Isaac som på torsdag er aktuel som maleren Paul Gauguin i ‘Van Gogh – ved evighedens port’, er blevet en eftertragtet herre. Han kan senere i år ses i den nyeste ‘Star Wars’ film, samt at han lægger stemmen til Gomez Addams i ‘Familien Addams’ animationsfilmen, som laves af det samme team bag ‘Grusomme Mig’ filmene. Men der er en rolle, som Issac satser og går målrettet efter. Er det mon en rolle bygget på en person der levede? Eller en ny art-house film til de største filmsnobber?

Nej, det såmænd rollen som Solid Snake, og men mindre du kender lidt til videospil, så spørger du nok dig selv: ”Hvem fanden er Solid Snake?”. Ja, han har en IQ 180, kan seks sprog flydende og så er han yderst effektiv til at infiltrerer steder og dræbe folk. Han er helten i ’Metal Gear Solid’ videospillende fra Konami, hvilket er et spil som er i gang med at bliver filmatiseret, eller hvert fald i startfasen til dette. Issac er åbenbart kæmpe fan af spillende, og har udtalt at han er frisk på at spille hvad som helst, så længe han er med i en ’Metal Gear Solid’ film. Men, det er hovedrollen han mest drømmer om.

Og, hvis man spørger instruktøren på projektet, Jordan Vogt-Roberts (‘Kong: Skull Island’), ja så kan Issac meget vel få sit ønske opfyldt. Ikke mindst efter dette tweet, som Roberts udgav på hans Twitterprofil, hvor han havde tilføjet et billedet lavet af Bosslogic, hvor skuespilleren er Solid Snake.

Men alt dette er spekulationer, for selvom begge parter (instruktør og skuespiller) er interesseret i at arbejde med hinanden, så er intet sikkert. Filmen er også lang væk fra at starte dens casting-process til mulige roller, da manuskriptet ikke engang er skrevet færdigt. Eftersigende, så har man hyret Derek Connolly til at nedfælde ordene. Connelly, som har skrevet manus til film såsom ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ og den kommende ‘ Detective Pikachu’. Men forhåbentlig, så vil Oscar Issacs interesse for filmen bringe den nærmere pre-produktions stadiet. Dog, så håber vi på Filmpuls, at en filmadaptation af ‘Metal Gear Solid’ vil være bedre end andre titler, som er baseret på computer/videospil, da denne undergenre ikke er kendt for at have god kvalitet.

Kilde: CinemaBlend / Copyright: Bosslogic, Twitter, Konami

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑