filmnyheder creed 2

Skrevet den 20 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Plakat til Creed 2 er udgivet

Som barn, ung og voksen, ja så har jeg altid haft et ømt punkt, når det kommer til Rocky filmene. Sylvester Stallone skabte en karakter, som de fleste faldt for eller kunne relaterer til. En “nobody” med et hjerte af guld, der rejste sig og blev verdens bedste bokser. Og selvom Rocky Balboa er en fiktiv person, så er han alligevel “virkelig” for mange, hvilket siger lidt om karakterens styrke og genkendelighed hos dem, som hverdag prøver at “nå distancen”.

Stallone fik ellers lukket sin Rocky-filmserie af med bravour tilbage i 2006, men instruktøren Ryan Coogler genoplivede Rocky, som en hoved-birolle i filmen ‘Creed’. I den film møder vi Apollo Creeds (Rocky’ tidligere modstander og ven) voksne søn, der selv prøver at opnå “the eye of the tiger”, og bliver sværvægtsmester i boksning. Filmen blev en succes, og Coogler blev et varmt instruktør-talent, der tidligere i år lavede Marvel-filmen, ‘Black Panther’.

En fortsættelse til ‘Creed’ er i Hollywood kun naturligt, når dollarsedlerne vælter ind, og VOILA… ‘Creed 2’ udkommer senere i år. Filmen instrueres Steven Caple jr., der er et “up and coming” talent, der har lavet en spillefilm under titlen, ‘The Land’, som jeg ærlig talt ikke har fået luret.

Men indtil vi venter på traileren, så tjek den nye plakat/poster ud til filmen, som jeg selv synes lúgter lidt af ‘Rocky II’.

Billede copyright: Warner Bros. / MGM

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑