sf studios

Plakat og trailer til Christina Rosendahls ‘Vores mand i Amerika’

‘Vores mand i Amerika’ er en fascinerende og dramatisk fortælling om den modstandskamp, Danmarks ambassadør i Amerika, Henrik Kauffmann, udkæmpede under 2. verdenskrig. Ulrich Thomsen spiller Henrik Kauffmann, mens Mikkel Boe Følsgaard spiller hans nære medarbejder, Povl Bang-Jensen. Henrik Kauffmanns historie har aldrig tidligere været fortalt på film. Det er en vild, modig og overrumplende karakter – en politisk rebel, der beslutter sig for at gå sin helt egen vej på et for Danmark meget farligt tidspunkt. Hans enegang fascinerer dybt – hans drivkraft og hans kompromisløshed. Henrik Kauffmann skabte helt ekstraordinære resultater, men prisen var høj.

Synopsis:

9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland med krav om øjeblikkelig og betingelsesløs kapitulation. Regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne. Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage.

‘Vores mand i Amerika’ har et stærkt cast af både danske, amerikanske og britiske skuespillere med Ulrich Thomsen i front og Mikkel Boe-Følsgaard i rollen som hans allierede – advokaten Povl Bang-Jensen. Derudover medvirker bl.a. Denise Gough som Kauffmanns hustru Charlotte, Zoë Tapper som Charlottes søster Zilla samt Henry Goodman og Nicholas Blane i rollerne som hhv. Franklin D. Roosevelt og Winston Churchill.  

sf studios

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.