filmnyheder

Skrevet den 11 december, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Plakat til ‘Sonic’ er udkommet

Med mindre man var barn/teenager i start 90’erne, så tror jeg ikke at man vil have et særligt stort “clue” og især nostalgi overfor ‘Sonic’ karakteren. Det lynhurtige pindsvind, kendt fra SEGA videospillet, har åbenbart så stor potentiale, at der selvfølgelig skal laves en live-action film. Men okay, når vi er i en tidsalder, hvor Pokémon’ egen Pikachu snart kommer ud med sin egen film. Ja, så kan alt vel laves om til 90 plus minutters underholdning, der koster kassen at lave.

Et hurtigt klip af filmen blev vist ved nørde-event messen CCXP i Sao Paulo (Brasilien), men i følge magasinet Collider, så viste klippet kun Sonic-karakteren som løber på en motorvej… og det var ligesom det!!! Hvad vi andre kan lurer, er den nye plakat, som studiet har udgivet.

Angående hvordan man vil filmatisere karakterens “super-evne” hvilket er fart, ja det afslører plakaten ikke, andet end nogle brandvarme sko. Men producer Neal H. Moritz fortæller til IGN: “Obviously the poster can only show so much. … That’s a hint at what we’re hoping to accomplish, but I think people are going to see things they’ve probably never seen before in trying to represent speed in this movie. We’ve worked so closely with the people at SEGA who are kind of the gatekeepers of Sonic to make sure we’re lockstep. We’re trying to make something that’s for today that fans of different versions will love as well.”

Vi ved dog, at pindsvinets stemme bliver lagt af Ben Schwartz (kendt fra komedie-serien ‘Parks and Recreation’), og at han bliver ven med James Marsden’ karakter Tom Wachowski. Sammen skal de kæmpe imod den onde Dr. Robotnik, spillet af Jim Carrey. Bag kameraet er der folk som står bag både ‘The Fast and the Furious’ og ‘Deadpool’ filmene, hvilket måske tyder på, at vi har noget interessant i mellem hænderne. Men personlig, så vil denne skribent gerne se en trailer for at være mere sikker. ‘Sonic the Hedgehog’ har i USA en planlagt premieredato som hedder den 8. november, så tag dine løbesko på dér.

Copyright: SEGA / Paramount Pictures / UIP

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑