klovn forever
klovn forever

Plakat til ‘Klovn forever’

Så er der simpelthen verdenspremiere på plakaten til ‘Klovn Forever’, i dag hvor der kun er 3 måneder til filmen rammer biograferne!
klovn forever

‘Klovn Forever’ er opfølgeren til den første Klovn film: ‘Klovn – The Movie’, fra 2010, som blev en stor succes.
Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket? Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser. Casper flytter til Los Angeles for at forfølge sin karriere, og for at redde venskabet sætter Frank efter ham… I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som “venner for evigt”? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert… Nu er det alvor!

Som altid i ‘Klovn’ er ‘Klovn Forever’ Fyldt med mange kendte ansigter. Der er gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, men også Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj er at opleve. Herudover medvirker bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

‘Klovn Forever’ er instrueret af Mikkel Nørgaard, som også instruerede ‘Klovn – The Movie’ og hele ‘Klovn’-serien med undtagelse af sæson tre. Han er også instruktøren bag ‘Kvinden i buret’ og ‘Fasandræberne’, samt tv-serierne ‘Langt fra Las Vegas’, ‘Anna Pihl’ og ‘Borgen’.
Manuskript er skrevet af Casper Christensen og Frank Hvam og er produceret af deres eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer.

Klovn forever har premiere 24. september 2015

Se en teaser til filmen her:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.