Polar-Ekspressen får dig i julestemning

Hop på Polar-Ekspressen og kom i julestemning med Tom Hanks & co.

‘Polar-Ekspressen’ så jeg for første gang, da jeg var ude at rejse i Australien i 2004, hvor filmen lige var udkommet i biografen. Det var en af de første animationsfilm, jeg oplevede i 3D, hvilket var med til at gøre ‘Polar-Ekspressen’ til en meget levende og magisk oplevelse på den positive måde.

Når vi er i december og juletiden er over os, så hopper jeg gerne en tur til Nordpolen med ‘Polar-Ekspressen’ guidet af Tom Hanks, da det er en hyggelig julefilm for hele familien. Måske er der også lidt nostalgi i filmen for mig pga. min rejse til Australien på daværende tidspunkt, hvor min december var sol og sommer. Men jeg vil stadigvæk mene, at det er en film, der har sin berettigelse som en klassisk julefilm.

På Netflix kan du se den animerede ‘Polar-Ekspressen’, der tager os med til Nordpolen, julemandens hjem. Vi følger en lille dreng, der tror på julemanden, og på selveste juleaften tager han med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at træffe ham. Rejsen med Polar-Ekspressen er fortryllende eventyr, der er fyldt med varme og fantasi for hele familien.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.