Skrevet den 24 oktober, 2018 | af Line F. Svare

Post-apocalyptisk ‘Bird Box’ instrueret af Susanne Bier

Den vigtigste regl er; Åben ikke øjnene.

Sandra Bullock spiller en mor som med sine to små børn må bevæge sig i blinde igennem USA, som bliver hærget af et væsen. Når mennesker ser dette væsen, slår de sig selv ihjel – hvilket betyder at store dele af befolkningen nu er døde.

‘Bird Box’ er instrueret af danske Susanne Bier, og har premiere på Netflix d. 21. december.

Historien er baseret på en roman af samme navn, og jeg må sige jeg synes det er en virkelig spændende ide til en fortælling. Det her med at skulle bevæge sig i frygt igennem naturen, vide der er noget derude som man skal væk fra, men man må ikke bruge synet – vores nok mest dominerende sans. Det bliver tilgengæld spændende hvordan filmen vælger at håndtere dette koncept. Komme vi til at sætte os ind i karakterernes nervepirrende oplevelser, og føle vi er blinde og hæmmede med dem? Ellers bliver det en mere udefrastående oplevelse? Traileren hentyder lidt det sidste.

Jeg synes det en æstetisk enorm flot plakat ‘Bird Box’ har fået:

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑