streamingnyheder

Skrevet den 4 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Prequel til The Sopranos får instruktør

Hvis man savner en god mafia-fortælling og ikke mindst ‘The Sopranos’, ja så er der positive nyheder. For HBO har lagt i kakkelovnen til en ‘The Sopranos’ prequel, dog ikke en serie, men en stor tv-film. Filmens titel er ‘The Many Saints of Newark’, og projektet har akkurat lige offentliggjort, hvem som bliver instruktør. Den ære tilfalder Alan Taylor, der mest er kendt for at have instrueret film som ‘Thor: The Dark World’ og ‘Terminator: Genisys’.

Filmen vil foregå i slut 60’ernes Newark (New Jersey), og fokuserer på spændingen mellem den italienske mafia og en afro-amerikansk kriminel organisation. Karakterer fra den originale serie vil også være til stede, dog i en yngre form. Der er hvert fald en hel del fans som har ventet på denne film, selvom nogle måske gerne havde set en ny serie. Men, som en klog mand (Don et eller andet) engang sagde… “Man skal være tilfreds med det man får”.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑