filmnyheder

Skrevet den 10 marts, 2018 | af Michael Boye

0

Prequel til ‘The Sopranos’

New Line Cinema har bekræftet, at de arbejder på filmen ’The Many Saints Of Newark’, der er en spillefilm skrevet af David Chase, som er bedst kendt for at stå bag kæmpesuccesen ’The Sopranos’. Faktisk vil filmen fungere som en prequel til serien, og den vil foregå i 1960’eren, under nogle uroligheder mellem italienske og sorte borgere, i Newark. Flere af seriens karakterer skulle efter sigende medvirke i filmen. Og mon ikke vi møder en ung Tony Soprano? Man kan jo kun håbe.

Tags: , , ,


Om skribenten

Hvis du spørger mine venner, vil de sige, at jeg er lidt for glad for gamle europæiske film, men jeg synes dog selv, at min filmsmag går langt ud over det. Dybe karakterbeskrivelser og en god historie lægger jeg særligt vægt på. Vis mig en film om rigtige mennesker og jeg er solgt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑