Selvom vi i stor sorg mistede Carrie Fisher tilbage i december, vil hun stadig k..." /> Prinsesse Leia vil også være at opleve i episode IX - Filmpuls

filmnyheder fisher

Skrevet den 11 april, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Prinsesse Leia vil også være at opleve i episode IX

Selvom vi i stor sorg mistede Carrie Fisher tilbage i december, vil hun stadig kunne opleves i Star Wars episode 9, der kommer ud i 2019.

Dette udtales af hendes bror Todd Fisher samt hendes datter Billie Lourd, der har givet tilladelse til at bruge optagelser af hende i (måske) sidste kapitel Star Wars sagaen. Tilbage i januar blev det dog samtidig udtalt af Disney selv, at en CGI-rekreation af hende ikke ville brugt, som det ellers skete i Rogue One. Hvordan Colin Trevorrow, der er instruktøren, så vil gøre det er ikke til at vide. Men det kan tænkes at de gør det a’la Paul Walker i Furious 7, hvor der blev brugt stand-ins og slettede scener fra tidligere film.

Til at starte med vil Carrie Fisher med stor sandsynlighed optræde som General Leia Organa i ‘The Last Jedi’, der får premiere d. 14. december i år.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑