Selvom vi i stor sorg mistede Carrie Fisher tilbage i december, vil hun stadig k..." /> Prinsesse Leia vil også være at opleve i episode IX - Filmpuls

filmnyheder fisher

Skrevet den 11 april, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Prinsesse Leia vil også være at opleve i episode IX

Selvom vi i stor sorg mistede Carrie Fisher tilbage i december, vil hun stadig kunne opleves i Star Wars episode 9, der kommer ud i 2019.

Dette udtales af hendes bror Todd Fisher samt hendes datter Billie Lourd, der har givet tilladelse til at bruge optagelser af hende i (måske) sidste kapitel Star Wars sagaen. Tilbage i januar blev det dog samtidig udtalt af Disney selv, at en CGI-rekreation af hende ikke ville brugt, som det ellers skete i Rogue One. Hvordan Colin Trevorrow, der er instruktøren, så vil gøre det er ikke til at vide. Men det kan tænkes at de gør det a’la Paul Walker i Furious 7, hvor der blev brugt stand-ins og slettede scener fra tidligere film.

Til at starte med vil Carrie Fisher med stor sandsynlighed optræde som General Leia Organa i ‘The Last Jedi’, der får premiere d. 14. december i år.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑