Så er der nyt om, hvad Quentin Tarantino har gang i for tiden. Iføl..." /> Quentin Tarantinos næste projekt - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 14 juli, 2017 | af Line F. Svare

1

Quentin Tarantinos næste projekt

Så er der nyt om, hvad Quentin Tarantino har gang i for tiden. Ifølge The Hollywood Reporter bliver en Charles Manson-film den næste i rækken.
Mere information om hvordan historien skal fortællers, er der dog ikke kommet ud. Tarantino skulle være igang med manuskriptet i øjeblikket.

Charles Manson er en amerikansk seriemorder og leder af en kult. Kulten stod bag ni mord beordret af Manson i 1960’erne. Bl.a. det “berømte” mord på skuespilleren Sharon Tate, som var gravid og gift med Roman Polanski.

Der er rygter om Brad Pitt og Jennifer Lawrence har fået tilbudt roller – andre nævner Margot Robbie og Samuel L. Jackson. Intet er dog sikkert endnu.

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Quentin Tarantinos næste projekt

  1. Lyder interessant! Margot Robbie som Sharon Tate kunne være helt fantastisk. Bare hold Jennifer Lawrence langt væk fra projektet, tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑