foto: Rasmus Weng Karlsen

Rasmus Bjerg og Zaki Youssef i ny roadmovie ‘Vildmænd’

Nordisk Film inviterer på et godt grin, action og masser af hjerte i selskab med Rasmus Bjerg og Zaki Youssef, der indtager hovedrollerne i instruktørtalentet Thomas Daneskovs kommende danske film ‘Vildmænd’, som han har skrevet sammen med den prisvindende forfatter Morten Pape. 

‘Vildmænd’ er netop gået i optagelser på fjeldet i Norge og er en hæsblæsende dansk komedie om moderne mænd, der ikke kan mærke sig selv – en roadmovie til fods i de norske fjelde. 

Handlingen

I ‘Vildmænd’ er Martin skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand. Men da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld – bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem den barske fjelde, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene. 

‘Vildmænd’ forventes at få biografpremiere over hele landet 11. marts 2021.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.