filmnyheder

Skrevet den 12 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Remake af ‘Araknofobi’ på vej

Tilbage i 1990 producerede Steven Spielberg gyser-komdiefilmen, ‘Arachnophobia’ (på dansk ‘Araknofobi). Titlen er den latinske betegnelse af fobi for edderkopper, og jeg har været fan af filmen siden jeg så den for første gang som 7-8 årig, ligesåvel af mange andre instekt/krybdyrsdræberfilm. Og en undergenre som denne er meget bred. For der er lavet utallige af gyserfilm med edderkopper, slanger, myrer osv. men det er meget få af dem, som er værd at have på ens hylde. Men ‘Araknofobi’ er måske, hvis ikke den bedste film i denne genre, og stadig den dag i dag, så kender jeg en del, som ikke tør at se den, fordi deres frygt for edderkopper vækkes alvorligt til live.

Billede copyright: Amblin Entertainment / Buena Vista International

Nu er Spielberg så ude men planerne op at lave et remake af denne elskede kultfulm, og med i projektet har han instruktøren James Wan, der bedst kendes for at have lavet den første ‘SAW’ film og er skaberen af ‘Conjuring’ og ‘Insidious’ filmserien. Med på producervognen er også Frank Marshall, der instruerede originalen. Jeg kan godt afslører, at selvom jeg ikke er fan af remake-trenden, så er jeg her yderst interesseret!!!

Her er traileren til den originale film.Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑