Richard Madden
Copyright: BBC

Richard Madden og Priyanka Chopra i ny Amazon serie

Amazon har fået fat i “The Big Guys” nemlig instruktørerne Joe og Anthony Russo, der skal producere deres nye ambitiøse serie. Russo-brødrene har tidligere instrueret “Avengers: Endgame” så de er vant til store produktioner med et vildt budget. Det får de brug for til dette projekt. Amazon har planer om at lave en serie lidt ligesom Netflix’s Sense8. Handlingen kommer til at udspille sig i mange forskellige lande blandt andet USA, Mexico og Indien, og der skal filmes i de respektive lande.  Scenerne fra de respektive lande skal foregå på originalsproget. Det bliver altså et virvar af sidehistorier, lokationer og sprog, der bliver bundet sammen til én historie.

Der vides ikke noget specifikt om handlingen endnu. Richard Madden, der er kendt fra “Game of Thrones” og “Bodyguard” er castet samt Priyanka Chopra, der er kendt fra “Isn’t it Romantic” og “Baywatch (2017)”.

Serien kommer til at hedde “Citadel”, og der vides ikke hvornår, serien får premiere.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.