filmnyheder

Skrevet den 2 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Ridley Scott træder ind i Gladiator-arenaen igen

Er du fan af Ridley Scotts 18 årige Oscar-vindende film ‘Gladiator’, ja så er der gode nyheder. For lige nu er Scott i gang med at skrabe et manuskript sammen, med hjælp fra ‘Top Gun 2’ forfatteren Peter Craig. Men, det er ikke første gang, at planerne om en efterfølger har været oppe. Der var engang, hvor man havde seriøse planer om at genoplive Maximus karakteren (Russel Crowe), men selvom denne idé aldrig blev til noget, så har Scott altid talt om at lave en ‘Gladiator’ film til.

Ifølge magasinet Deadline, så er der planer om, at historien kommer til at fokuserer på karakteren Lucius, som var søn til Connie Nielsens rolle i den første film. Men flere detaljer bliver holdt under lås og slå, så vi ved heller ikke om Djimon Hounsous karakter Juba også vender tilbage. Men før Scott kan begynde at filme, så er han i øjebliket i gang med et projekt for Disney, som omhandler sagaen om troldemanden Merlin. Men manden er kendt for hurtigt at skifte mellem projekt til projekt, så det kan godt ske, at vi relativt meget hurtigt, har en ‘Gladiator 2’ produktion i gang.

Copyright: Universal Pictures / Dreamworks / Scott Free

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑