filmnyheder

Skrevet den 6 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Ro på… Deadpool forbliver badass!

Nu varer det ikke længere før Disney officielt er ejerne af det gamle hæderkronede studie 20th Century Fox, og dermed en bunke rettigheder til filmfranchises og figurer. Ikke mindst ‘X-Men’ og ‘Deadpool’, som endelig kan blive en del af den samlede Marvel-familie.

Men fans af især ‘Deadpool’ har været ekstrem bange for dette “take over”, ikke mindst fordi karakteren er synonym med vold, blod og upolitiske korrekte replikker. Men ifølge Disney-bossen, Bob Iger (the head honcho, ville ‘Deadpool’ nok sige), så har selskabet for prinsesser, syngende fugle og lykkelige slutninger, IKKE nogle planer om at vande ‘Deadpool’ universet ned.

“We’re going to continue in that business, and there might be room for more of that” – Bob Iger

Ligeledes, så kommer filmserier som ‘Alien’ heller ikke til at lide samme skæbne, hvilket han har forsikret investorerne om, hvis vi skal tro Hr. Iger. Og dette er overraskende nye meddelelser, da man fra Disneys side ellers postulerede at alt fra 20th Century Fox nu ville blive PG-13, altså film tilladt herhjemme for de større børn, hvilket betyder ingen blod og bandeord. Men hvem ved, måske er der blevet lyttet til bekymringerne fra fans og folk, der ikke just har lyst til at se en børnehave version af ‘Deadpool’, ‘Alien’ eller ‘Predator’.

Vi på Filmpuls vil hvert fald være opsat på, at følge op på, om man holder hvad man lover! I så fald, ja så kan ‘Deadpool’ fans glæder sig til en 3’er og ‘X-Force’, hvor karakteren optræder. Og til sidst, så vil skribenten gerne bekræfte at læseren ikke har set forkert… JA, jeg har sat Ryan Reynolds bagdel som forside til artiklen!!!

Copyright: Walt Disney Pictures / 20th Century Fox / Marvel

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑