filmnyheder

Skrevet den 11 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Robot-panseren vender tilbage!

Dead or alive, you’re coming with me!

Denne skribent er KÆMPE fan af Robocop, især de to første film, hvoraf 3’eren er noget mere lunken. Derfor varmer det også mit hjerte, at man denne gang vil lave et remake, der eftersigende skulle ramme stilen fra de gamle film, og have den originale Robocop-dragt, hvilket det skuffende remake fra 2014 ikke havde.

Men, nu er det lige blevet offentliggjort, hvem som skal sidde i instruktørstolen… og det skal Neill Blomkamp! Denne talentfulde herre, er vidst bedst kendt for film som ‘District 9’, ‘Chappie’ og den omdiskuterede ‘Elysium’, som jeg godt kan lide. Han var ellers sat sammen med et opkommende Alien-projekt, men jeg er helt og aldeles GAME på, at se Blomkamp folde en fed Robocop-film frem. Titlen er ‘Robocop Returns’, og jeg håber ved Gud, at historien såvel andet levet op til den titel! Og noget tyder måske på det, da manuskriptforfatterne er de samme der også skrev den første film, så nu har jeg kun at sige……Billede copyright: MGM / Orion Pictures

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑