The Man with the Golden Heart

Roger Moore er død - Filmpuls


filmnyheder

Skrevet den 23 maj, 2017 | af Anders Bjerg

0

Roger Moore er død

The Man with the Golden Heart

Britiske skuespiller, Sir Roger Moore, er død i en alder af 89 år. Årsagen var en kort kamp med kræft. Moore havde haft en del helbredsmæssige problemer og fik bl.a. konstateret type 2 diabetes i 2013, derefter en omgang svær lungebetændelse, hvor han måtte lære at gå igen, og fik desuden indsat en pacemaker, efter han faldt om på en scene…

Men af en mand i den alder, så var han altid frisk og udstrålede masser af glæde og charme – præcis som hans nok mest kendte rolle, hvor han spillede James Bond efter Sean Connery. Han holder desuden rekorden som den skuespiller, som har spillet den   britiske MI6 agent  flest gange, med hele 7 optrædener som 007… meget passende. Han er også den ældste nogensinde, der har portrætteret Bond, hvor han i en alder af 45 år gjorde sin debut, i ‘Live and Let Die’ fra 1973, indtil han forlod rollen 12 år senere i 1985, med ‘A View to a Kill’, i en alder af 58 år.

Han har også haft masser af success andre steder, som fx i tv-serier som ‘De uheldige helte’, og som aktiv velgørenheds- og rettighedskæmper, bl.a. for UNICEF og PETA.

– Og som en lille sjov sidenote, så havde Roger Moore bl.a. et godt venskab med den danske prins Joachim, samt den royale familie i Sverige.

Det var Roger Moores familie, som offentliggjorde ikonets dødsfald på de sociale medier, gennem skuespillerens Twitter-profil:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med kærlighed til filmmediet - uanset genre og stilart... En film skal have noget godt at byde på, så længe fokus er tydeligt og filmen er stensikker og ikke mindst selvsikker i dét den ønsker at fremføre. Så kan mesterværker findes i mange filmhjørner...Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑