filmnyheder

Skrevet den 27 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Ron Perlman: “Jeg kommer nok aldrig til at lave en superheltefilm igen”

Nu varer det ikke forfærdelig længe før at rebootet af ‘Hellboy’ rammer de danske biografer. Mange fans glæder sig, men en person synes trist, og det er Ron Perlman. For Perlman var den oprindelige ‘Hellboy’, der spillede hovedrollen i den første film af samme titel tilbage i 2004, og fire år senere så i efterfølgeren. Begge film var instrueret af mexicanske Guillermo del Toro, og mange havde håbet på en 3’er, som eftersigende havde et manus. Ingen havde kæmpet mere for at gøre dette til en trilogi, end Ron Perlman, der i lang tid har talt og talt om at gå “full circle”, som man siger.

Men i stedet, så blev det annonceret at ‘Hellboy’ ville blive lavet helt om, i en version som er mere mørk og grusom, hvor Perlman er erstattet af ‘Stanger Things’ stjernen David Harbour. Mange har udtrykt skuffelse for ikke at inkluderer Perlman, heller ikke i så meget som i en cameo. Men i følge manden selv, så har han sluttet fred med den nye film, såvel tanken om hans eget projekt med del Toro.

Og hvis man ser på nogle af Perlmans seneste kommentarer, ja så lader det til at han er helt færdig med superheltegenren. Han tvivler hvert fald meget stærkt på, at han får en super duper-rolle igen. Han forklarer: “Nej, der er ingen tegneseriefigurer, som jeg dør for at spille. Plus, jeg er 68 år, så det med at lege helt er meget begrænset”.

Men trods sin alder, så synes Perlman bestemt ikke at bremse ned i sin aktivitet som skuespiller. Nej, han har en hel række af projekter, som han er fuld i sving med. Personlig håber denne skribent på at se manden i flere genre-film, for han er et unikt ansigt i Hollywood, der altid tager sin rolle seriøst, og så selvom materialet ikke altid er i top.

Copyright: Dark Horse Comics / Sony Pictures / Universal Pictures

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑