Rush Hour 4 bliver måske til noget! - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 5 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Rush Hour 4 bliver måske til noget!

Vestens største kæft møder østens hurtigste næver, igen! For ifølge Chris Tucker, så er en fjerde film ved at tage form. Og efter den mildt sagt skuffende 3’er, ja så er der fans som ønsker sig en bedre ‘Rush Hour’ afrunding. Jackie Chan havde udtalt tilbage i 2017, at nummer 4 var i støbeskeen, men så blev der dødstille om projektet lige siden. Men i en podcast der hedder Winging It, der udtalte Tucker for første gang om rygterne, og sagde:

“We’re working on a few things on the script right now, so we’re trying to get into production. But we’re working on it and trying to get it going. Jackie Chan wants to do it, I want to do it, [the] studio wants to do it, so we’re trying to get it together. I guess, Jackie and me, but yeah, I was definitely down as long as it comes together right. And it looks like it’s coming together right.”

Den første film blev et overraskende stort hit. Det var slet ikke første gang, at man havde set en buddycop-komedieaction film, for der var nærmest utallige før denne. Men teamet med Chan og Tucker fungerede upåklageligt, for imens Chan uddelte ferme øretæver, så var Tucker altid klar med rappe replikker. Hvem der skal instruere osv. Ja, det ved vi ikke endnu, men personligt, så håber denne skribent, at det IKKE bliver de tre andre films instruktør, Bret Ratner (som ejer produktions selskabet RatPac).

Copyright: New Line Cinema

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑