Skrevet den 11 april, 2019 | af Jakob Sørensen

Så er Luc Besson hårdtslående tilbage

Fra manden der gav os ’Det Femte Element’, ’Leon’ og ’Lucy’…. Ja, så kommer Luc Besson dette år ud med endnu en actionbasker. Filmen har måske ligheder til en af mandens tidligere film, ’Nikita’, som også havde en kvindelig lejemorder. Men pulsen og tempoet er klart højere her. Titelrollen spilles af den russiske model, Sasha Luss, der havde en mindre rolle i Bessons sci-fi film, ’Valerian’. Ellers så er filmen fint stjernespækket med navne som Luke Evans, Helen Mirren og en af denne skribents absolutte favorit-skuespillere, Cillian Murphy. Han er mest kendt for at være med i det fleste af Christopher Nolans film. Om ’Anna’ blot bliver en gang tom underholdning, hvilket traileren tyder på, ja det må vi vente til juli måned med at vide. For der får filmen premiere i Frankrig. Hvor og hvornår vi i den danske andedam får fornøjelsen af at se filmen, ja det vides endnu ikke.

Copyright: Nordisk Film

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Så er Luc Besson hårdtslående tilbage

  1. Kofi says:

    Respekt til Luc Besson, som har været god til ALTID at lave film med stærke og intelligente kvinder! Men han må snart være træt af konstant at prøve at genskabe Nikita filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑