Skrevet den 1 maj, 2019 | af Jakob Sørensen

Så er Sonic ankommet med en helt ny trailer

Som barn af 90’erne, der var skribenten da meget interesseret i hvordan udfaldet af denne film måtte blive. ’Sonic the Hedgehog’ var et spil, som jeg spillede meget ivrigt på min Sega Genesis spillekonsol, da jeg var de 7-8 år. Så meget, at jeg permanent nok har fået firkantet øjne. Mange film baseret på videospil har man i gennem de sidste 30 år set dagens lys, og det ender altid med en stor skuffelse. Dog, så har jeg et svagt punkt til ’Street Fighter’ fra 1994, selvom den bestemt ikke er god (men alligevel fornøjelig).

En af de værste klichéer der findes i at bringe nogle bestemte videospil eller lign. til det store lærred, er når man i plottet bringer f.eks. Sonic karakteren ind i vores verden. Dette var desværre præcis lige det der skete i traileren, som personligt er en stor skuffelse for denne fan. Jim Carrey spiller skurken, Doctor Ivo “Eggman” Robotnik. Han er spil-universets helt store ”bad guy”, men ud fra det vi kan observere i traileren, ja så spiller Carrey ham selv. Dernæst, er det bare mig eller er ’Sonic’ pænt dårligt animeret? Denne film er tydeligvis for større børn, men kan de overhovedet huske eller har en dybere relation til ’Sonic’ karakteren, som os der er i 30’erne? Jeg tvivler meget, og det samme gør jeg med filmen. Men, man kan jo håbe, at der under en skuffende trailer gemmer sig en god film. ’Sonic the Hedgehog’ rammer biografen den 28. november.

Hvad synes du om traileren? Skriv endelig i vores kommentarfelt for neden.

Copyright: UIP / Paramount Pictures

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Så er Sonic ankommet med en helt ny trailer

  1. Line F. Svare says:

    Woow, det ser mærkeligt og ret lavbudget ud…
    Jeg kan godt lide sangvalget dog!

    Hvad fanden er der med de her live-action film med tegneserie/film-dyr? Ligesom Pokemon. Det er sgu lidt mærkeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑