copyright: Netflix

Så mange Netflixbrugere har set ‘The Irishman’ i åbningsugen

Efter den store hype omkring Martin Scorsese’s nye film ‘The Irishman’, er det ingen overraskelse, at mange netflixbrugere har sat sig ned og set, om filmen lever op til sin høje ros. Det, der dog i første omgang kan få folk til at revurdere beslutningen om at se filmen er, at filmen er 3 timer og 30 minutter lang. Det vil sige, at der skal en del til for at sidde igennem hele filmen fra start til slut.

Netflix’s chef for indhold har Ted Sarandos har været ude og fortælle hvor mange netflix-kontoer, der har set filmen. ‘The Irishman’ er blevet set af hele 26,4 millioner Netflix-kontoer i løbet af den første uge, hvor filmen har haft premiere på streamingtjenesten.  Dette tal repræsentere dem, der har set i hvert fald 70% af filmen, så ud fra filmens længde, er der sikkert en del flere, der er gået i gang med den men er stoppet undervejs.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.