streamingnyheder

Skrevet den 27 august, 2018 | af Nanna Pihl

0

Sæson 8 af ‘Game of Thrones’ rykkes igen!!

Mange fans venter og venter på den nye sæson af Game of Thrones, men det ser ud til at de må vente endnu længere. Serien skulle have haft premiere i første halvdel af 2019, men Joe Bauer (visual effects supervisor) fortæller, at fansene må vente længere endnu. Dertil fortæller Joe, at seriens 8 sæson nok allertidligst får premiere i sommeren 2019.

Jeg selv synes, at denne nyhed er virkelig ærgerlig. Vi skal nu vente endnu længere, men samtidig håber jeg, at de udnytter denne tid til at gøre den sidste sæson endnu bedre.

Tags: ,


Om skribenten

Jeg elsker fantasy film, og gode serier. Når jeg ser film/serier, lægger jeg særlig vægt på et interessant plot, og spændende karakterer og deres udvikling.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑