filmnyheder

Skrevet den 2 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Sarah Conners tilbagekomst

Den sidste store Blockbuster, som Hamilton havde en bærende rolle i. Copyright: Universal Pictures

Hvad skete der egentlig med hende, der spillede den oprindelige Sarah Conner i de første to ‘Terminator’ film? Ja, hun er tilbage i den nye ‘Terminator 6’, der bliver produceret af franchise-skaberen, James Cameron, imens ‘Deadpool’-instruktøren, Tim Miller instruerer. Skuespillerinden Linda Hamilton vender tilbage til rollen, som hun sidste gang spillede tilbage i 1991. Hamiltons sidste store rolle i en stor budgetteret Hollywoodfilm var i katastrofefilmen, ‘Dante’s Peak’ (1996), hvor hun sammen med Pierce Brosnan prøver at overleve et massivt vulkanudbrud. Herefter er Hamilton gået lidt under radaren, men forsat været meget aktiv i sin karriere i diverse små film, tv-film og serier.

Nu har Hamilton så fundet sin kampform igen, og tørner ud i en slags “reboot” af ‘Terminator’ historien, som kommer til at foregå efter nummer 2, og derfor komplet ignorerer de 3 andre efterfølgere. Paramount Pictures har udgivet et still-billede, der viser en skydeklar Sarah Conner, som er sammen med 2 andre kvinder, der også kæmper imod de slemme cyborg-robotter. På nuværende tidspunkt er der ikke særlig mange oplysninger omkring filmen, men det bliver de disse tre kvinder i centrum…. og Arnold, som er tilbage som The Terminator!

Sarah Conner helt ude til højre. Copyright: Paramount Pictures

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑