'Unbreakable Kimmy Schmidt' stjernen Elli..." /> 'Unbreakable Kimmy Schmidt' kommer snart på Netflix - Filmpuls

streamingnyheder Filmpuls.dk anbefaler film, serier, dokumentar m.m. Tag et kig her, og bliv inspireret.

Skrevet den 18 februar, 2015 | af Kofi Lawson

0

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ kommer snart på Netflix

Netflix i marts.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ stjernen Ellie Kemper (The Office) spiller en kvinde, der flygter fra en dommedagskult og starter sit liv forfra i New York. Den 13 episoder lange første sæson skulle oprindeligt have haft premiere på NBC, men i stedet vil den nu blive lanceret udelukkende på tværs af alle Netflix markeder i marts 2015.

Plot: Efter at have boet i en kult i femten år, beslutter Kimmy at genvinde sit liv og starte forfra i New York City. Kun udstyret med en rygsæk, lysende sneakers og et par gamle biblioteksbøger, er hun klar til at indtage en verden, hun ikke engang troede eksisterede længere. Med en åbensindet og ukuelig tilgang er der intet, der skal stå i vejen for hende. Hun finder hurtigt et nyt job (hvor hun arbejder for 30 Rock’s Jane Krakowski), en ny roommate (Tituss Burgess, 30 Rock) og en ny begyndelse.

Serien er skabt af Tina Fey (30 Rock) og Robert Carlock (30 Rock), der fungerer som executive producers sammen med Jeff Richmond (30 Rock), Jack Burditt (30 Rock, The Mindy Project) og David Miner (30 Rock, Brooklyn Nine-Nine).

Hold øje med ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ i marts på Netflix.Tags: , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑