Som del i Disneys store Vi-laver-tegnefilm-til-live-action-film - kam..." /> Se castet til live-action udgaven af 'Aladdin' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 7 august, 2017 | af Line F. Svare

0

Se castet til live-action udgaven af ‘Aladdin’

Som del i Disneys store Vi-laver-tegnefilm-til-live-action-film – kampagne, er der også en live-action udgave af ‘Aladdin’ på vej.

Tidligere var der tale om en live-action om Genie, men nu er det blot blevet til en ‘Aladdin’. Dog kommer filmen ikke til at være et direkte remake af tegnefilmen. Grundrammen skulle være baseret på tegnefilmen, men ellers tages der også fat i ‘1001 nats eventyr’.
Filmen kommer dog stadig til at være en musical, så vi kommer nok til at høre ‘A whole new world’ endnu en gang.

Det er Guy Ritchie som har fået instruktørstolen. Han har tidligere haft succes med vellykkede film, som hans to Sherlock Holmes-film med Robert Downey jr, samt ‘The Man from U.N.C.L.E’. Men senest så vi ham instruere en ikke særlig godt modtaget ‘King Arthur‘. Vi håber på han trækker charmen fra de førstenævnte med over i ‘Aladdin’.

Casting af filmens største roller er også offentliggjort.

Will Smith får rollen som Genie.
Mena Massoud skal spille Aladdin. Han har ikke været med i så meget vi kender herhjemme. Hovedsageligt et par tv-serier og kortfilm.
Jasmine skal spilles af Naomi Scott. Naomi Scott spillede den pink Ranger i ‘Power Rangers’. Hun har tidligere spillet med i Disney Channel-serier, men startede karrieren som musiker.
Nasim Pedrad skal spille Jasmines ven og tjenestepige, Mara. Nasim Pedrad er bl.a. kendt fra ‘Saturday Night Live’.
Marwan Kenzari er på tale til at spille Jarfar. Der er dog ikke landet en aftale endnu.

Castet i samme rækkefølge som nævnt ovenfor:

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑