behind the scenes

Skrevet den 7 september, 2017 | af Line F. Svare

0

Se de første billeder fra settet på Skammerens Datter 2

Så er optagelserne gået i gang på efterfølgeren til ‘Skammerens Datter’: ‘Skammerens Datter 2: Slangens Gave’. I den forbindelse har skuespillere og instruktør delt et par fine billeder fra settet, så man kan få et lille indblik i hvad der sker dernede i Prag. Så her følger nogle af de billeder som er blevet delt, samt en lille guide til hvem du skal følge, hvis du gerne vil have alt med fra settet.

Både skuespiller Jakob Oftebro (som spiller Nico) og Rebecca Sattrup (som spiller Dina) har delt billeder af dem selv i kostume udenfor deres trailers. De bruger begge Instagram til at lægge billeder op fra optagelserne, og Rebecca laver Instagram-storys også.

Jakob Oftebro har også delt dette billede, som er det eneste billeder delt, som faktisk ligner et stillbillede fra filmen:

Instruktør Ask Hasselbalch er rigtig god at følge på Facebook, hvis man vil have et lille indblik i hvad der sker på settet. Du kan se billede fra hans profil i galleriet herunder:

 


Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑