Mary Poppins vender tilbage, og det er i form af Emily Blunt og den ..." /> Se de første billeder til 'Mary Poppins Returns' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 8 juni, 2017 | af Line F. Svare

0

Se de første billeder til ‘Mary Poppins Returns’

Mary Poppins vender tilbage, og det er i form af Emily Blunt og den kommende film ‘Mary Poppins Returns’.

Der er netop kommet nye billeder fra filmen, så nu kan vi få de første rigtige kig på Emily Blunt i rollen som den kendte barnepige.

Filmen foregår ca. 20 år efter den første film. Mary vende tilbage til Banks familien, hvor Jane og Michael Banks er blevet voksne. Michael har fået tre børn, som har brug for Mary Poppins hjælp til at få lidt glæde i livet. Poppins får hjælp fra en vægter (en der tænder gadelamperne) som bliver spillet af Lin-Manuel Miranda (skaberen af musicalen ‘Hamilton’).

Rob Marshall instruerer, han har bl.a. tidligere instrueret ‘Into the Woods’ og ‘Mit liv som geisha’.

Det er Entertainment Weekly som deler disse første billeder, som du kan se her nedenfor. Du kan også se et par concept art-billeder.

‘Mary Poppins Returns’ har premiere d. 25. december 2018

[nggallery id=158 template=”player”]
Copyright: JAY MAIDMENT/DISNEY

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑