filmnyheder

Skrevet den 7 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Se ‘Mac & Me’ gratis…. I’M LOVIN’ IT!

Hvis du bor eller tilfældigvis skulle være i københaverområdet den 21 september, ja så kan du få en gratis biograf-oplevelse. Stedet det er Huset-Kbh, der har deres egen lille hyggelig biograf, hvor der tit kører kultfilm. Og aftens film er ‘Mac & Me’, som er en grov ‘E.T.’ rip-off, der af en vis skare af folk er gået hen og blevet en kult-favorit. Filmen er ikke kun en gentagelse af en Steven Spielberg film, det er også en stor reklame for McDonalds, der har kastet penge i produktionen. Hvor ‘Lego: The Movie’ er en fed pruduct placement film, ja så er synes denne skribent at dette “eksperiment” er en mindre heldig af slagsen. Filmen er til tider ret morsom, fordi den er så dårlig, og man ikke kan se filmen uden at tænke på Bic Mac og frittere.

Men, dette er som sagt en gratis fremvisning, hvilket betyder “først til mølle” princippet, og med salens 63 sæder, så kan der være rift. Men, jeg opfordre til at man møder glad op, med tung burger-ånde. Det er muligt at få billetter fra klokken 18:30, og imens man venter, så er Huset en stor nørde-bule, så det er bare med at slå sig løs.

Copyright: Orion Pictures


 


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑