Dyk ned i en af de sjældne kvindelige badass karakterer ..." /> Se Marvels Agent Carters egen tv-serie

streamingserier Filmpuls.dk anbefaler film, serier, dokumentar m.m. Tag et kig her, og bliv inspireret.

Skrevet den 29 juli, 2015 | af Line F. Svare

0

Se Marvels Agent Carters egen tv-serie

Dyk ned i en af de sjældne kvindelige badass karakterer fra Marvel.

Vi kender Agent Carter fra den første Captain America film. Den rimelig hardcore og mega seje kvindelige agent har fået sin hel egen tv-serie. Imens 2. verdenskrig er slut, og Captain America er nedfrosset, formodet død, kæmper Peggy Carter med at få accept fra sine mandlige kollegaer hos Strategic Scientific Reserve (SSR). Samtidig prøver hun at balancere sit arbejde med at hun i hemmelighed hjælper den eftersøgte Howard Stark.

Agent Carter

‘Agent Carter’ er en virkelig undeholdende tv-serie, og hvis man er fan af Marvel universet, kan man kun elske den. Den imponerer mig langt mere end ‘Agents of S.H.I.E.L.D’ som jeg meget hurtig gav op på. Den har charme, og har nogle rigtig fine detaljer, som også giver en smule info til Marvel-universet. Den er dog hovedsagligt alenestående, men det er dejligt at møde Peggy Carter og Howard Stark igen, de fortjener også at være en del af andet end den enormt dårlige første ‘Captain America’-film.

Hayley Atwell som Carter er super sej, hun er virkelig dejlig. På serien rolleliste er også Dominic Cooper som Howard Stark, James D’Arcy som Starks butler Edwin Jarvis (jep, JARVIS!), samt Enver Gjokaj og Chad Michael Murray som kollegaer til Peggy.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑