Se Rebel Wilson folde sig ud i sin nye film!

Okay, vi skal jo være ærlige mennesker, og derfor må jeg indrømme, at mit kendskab til Frøken Wilson er meget begrænset. Jeg kan forstå, at hun har haft succes i den populære ‘Pitch Perfect’ trilogi, som jeg ikke har set et eneste sekund af.  Men, hvis man er fan af hende, så tror jeg helt klart at dette er filmen for dig. ‘Isn’t It Romantic’ er en romantisk komediefilm, som synes at tage visse idéer fra Harold Ramis’es kult-komedie, ‘Groundhog Day’. Filmen er instueret af Todd Strauss-Schulson, der er meget velkendt indenfor komik-området.

Så sæt dit kryds ved den 14. februar næste år!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.