Skrevet den 2 november, 2018 | af Jakob Sørensen

Se Rebel Wilson folde sig ud i sin nye film!

Okay, vi skal jo være ærlige mennesker, og derfor må jeg indrømme, at mit kendskab til Frøken Wilson er meget begrænset. Jeg kan forstå, at hun har haft succes i den populære ‘Pitch Perfect’ trilogi, som jeg ikke har set et eneste sekund af.  Men, hvis man er fan af hende, så tror jeg helt klart at dette er filmen for dig. ‘Isn’t It Romantic’ er en romantisk komediefilm, som synes at tage visse idéer fra Harold Ramis’es kult-komedie, ‘Groundhog Day’. Filmen er instueret af Todd Strauss-Schulson, der er meget velkendt indenfor komik-området.

Så sæt dit kryds ved den 14. februar næste år!

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑