Skrevet den 28 januar, 2019 | af Jakob Sørensen

Se Zac Efron som seriemorderen Ted Bundy

Fra begyndelsen af 70’erne og hen imod slutningen af dette årti, var der en ung, smuk og lovende jurastuderende ved navn Ted Bundy, som brugte sin dyrebare fritid på at myrde unge piger. Via sit attraktive ydre og udadtil charmerende personlighed, gik det op fra amerikanerne, at seriemordere ikke er monstre, men udadtil helt almindelige mennesker.

Copyright: Voltage Pictures

‘EXTREMELY WICKED SHOCKINGLY EVIL AND VILE’ er filmen, som denne skribent med spænding havde ventet på. Ikke kun fordi man er interesseret i kriminologi, men fordi man også var overbevist om, at Zac Efron måske kunne være en troværdig Bundy, især når han skræmmende ligner ham meget. Men efter at ha’ set traileren, så må mine forventninger kommer lidt på køl. For den måde man har splejset denne trailer sammen, får filmen til at ligne lidt en komedie, hvilket ikke var det som man havde håbet på. Bedøm selv.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑