Seks skræmmende dage i Odense - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 23 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Seks skræmmende dage i Odense

Skulle man komme forbi eller bor ved/i omkring Danmarks tredje største by, ja så har du muligheden for at blive skræmt fra vid og sans, eller tæmmet din indre Horror-hund. Fra 25. til 30. september er det nemlig Skrækfest i Borgernes Hus, hvor diverse arrangementer afholdes.

Man kan b.la. opleve at blive kastet ind i gyset via Virtual Reality. Husets bibliotek har en rædsels-labyrint, hvis man tør bevæge sig ind i den. Der er foredrag af Mathias Clasen fra Aarhus Universitet, der kan kalde sig gyser-forsker. Fangeleg med zombier, hvor det gælder om ikke at blive spist. Rollespil for børnene, og så kan man gudhjælpemig også overvære en dødsmetal koncert.

Film er der selvfølgelig også på plakaten, og der er det en særudgave af William Friedkin’ mesterværk, ‘The Exorcist’, der vises i biografen. Så tag nu endelig hen og få et ordentlig skud kultur-chok ved Borgernes Hus på Østre Stationsvej 15.

Mere info findes på Skrækfest 2018′ facebook-side.

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑