Læs anmeldelsen af hjem til jul sæson 2 på filmpuls.dk
Netflix

Serieanmeldelse: Hjem til Jul sæson 2

5

Lige siden sidste jul har vi ventet i spænding på et svar på den vilde cliffhanger, som ‘Hjem til jul’ efterlod os. HVEM STOD BAG DEN DØØØR!!! Det er det store spørgsmål, som vi endelig får svar på i sæson 2.

Hvad handler den om?

Sæson 2 følger Johanne lige fra det tidspunkt, hvor vi efterlod hende sidste jul og op til julen året efter. Det er et turbulent år for hende med store forandringer i hendes venskaber, familieproblemer og som altid knas i kærlighedslivet.

Læs anmeldelsen af hjem til jul sæson 2 på filmpuls.dk
Netflix

Dette er nok den mest intetsigende beskrivelse af en serie, som jeg nogensinde har skrevet. Dog er det nødvendigt, da sæson 1 sluttede med et brag af en cliffhanger og bare det at afsløre en enkel detalje vil være en kæmpe spoiler, som jeg helst vil spare jer for.

Vil jeg anbefale den?

Så I må tage mig på ordet, når jeg siger, at handlingen følger sæson 1s stil meget godt og er mindst lige så hyggelig. ‘Hjem til jul’ er en serie, der skal ses på sofaen under et tæppe med en kop varm kakao. Den varmer en indeni. Sæson 2 er bestemt ikke bare en viderebygning på den første sæson. Man lærer mere om karaktererne og ser Johanne udvikle sig.

Mange af de samme karakterer vender tilbage fra sæson 1, Johannes bejlere kan jeg dog ikke snakke om, i frygt for at spoile. Men hendes sjove familie og sjove veninde Jørgunn er tilbage, og de er lige så sjove og søde som altid.

Læs anmeldelsen af Hjem til jul sæson 2 på filmpulsdk
Netflix

Denne sæson fokuserer også på kærlighed og det, at følge sig ensom og bagud i forhold til andre på ens egen alder. Men som noget nyt er der mere fokus på familieforhold, som virkelig er udført godt og noget, som jeg tror, at mange kan relatere sig til.

‘Hjem til jul’ står og falder med Johanne spillet af Ida Elise Broch, der bare skal sidde lige i skabet, da hele serien handler om hende. Og igen leverer hun en fantastisk præsentation. Der skal også nævnes hendes sjove nye nabo, der er et lyspunkt i serien.

Alt i alt følger serien dens realistiske og sjove tilgang fra sæson 1, og det er herligt at se. Det er en rigtig julehygge-historie, der får en i rigtig julehumør.

www.netflix.com/HomeforChristmas

Kort fortalt
'Hjem til Jul' sæson 2 er som et varmt tæppe, der varmer ens hjerte. Den er sjov, sød og relaterbar. Man kommer til at knuselske Johanne end mere end i sæson 1 og håber, at hun finder kærligheden inden jul.
Din bedømmelse10 stemmer4.9799990040002
5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.