dvd / blu-ray flash_00

Skrevet den 19 november, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Serieanmeldelse: The Flash Sæson 3

Sidst vi så Barry Allen løb han tilbage i tiden for at redde sin mor. Men hvor meget har det egentlig ændret hans liv. Og var det overhovedet for det bedre?

Sofa-faktor

Flash var egentlig aldrig min yndlings af DC-serierne. Jeg så den på baggrund af at jeg syntes rigtig godt om Arrow, og gav den derfor en chance. Og jeg var ikke lige så glad for den første sæson som alle andre var, men serien har dog alligevel holdt mig fast. Nu går vi så ind i tredje sæson, og jeg er faktisk blevet ret glad for serien. Det er muligt at dette måske faktisk er den bedste sæson indtil nu. Dermed ikke sagt at der ikke er nogle ting i den, som jeg ikke synes vildt godt om.

Det største problem med hele denne sæson er “The Big Bad”. Ligesom i sæson 1 og 2 er det endnu en speedster, som Barry Allen skal op imod. Det er altså lidt ensformigt, for det ender i det samme plot som hele tiden. Jeg ved ikke hvor mange gange Allen har sagt “I need to be faster”, men det er virkelig mange. Find lige på noget nyt (Hvilket de heldigvis også har gjort i sæson 4).

På den positive side er der heldigvis mere. Jeg synes karaktererne fungerer rigtig godt sammen i denne sæson, og der er mere på spil end der har været før, hvilket gør det hele langt mere spændende. Nå ja. Så får vi også endnu mere Killer Frost i denne sæson. Kæmpe plus!

flash_01

Killer Frost! – legionofleia.com

Ekstramateriale

De har faktisk gjort det rigtig godt med ekstramateriale på Blu-ray versionen. Selvfølgelig er der slettede scener og en bloopers, men de går rigtig godt i dybden med nogle udvalgte episoder:

Først har vi en video hvor de taler om de forskellige fjender som The Flash kommer op imod. Denne del er lidt ‘meh’, for de går ikke rigtig i dybden og fortæller om dem.

Derudover er der første del i serien der går bag om crossover-episoderne mellem Supergirl, Flash, Arrow og Legends of Tomorrow. Nu var jeg ikke særlig glad for den her omgang crossover, men det var egentlig okay at hører om hvorfor de valgte den retning de gjorde.

Som det næste har vi video om hvordan de byggede “Gorilla City”. Vi ser på hvordan de byggede denne kæmpe by op på computeren. Og jeg må give dem at den faktisk blev rigtig flot.

Og så kommer vi til det der fylder mest. Hvordan musical-crossover episoden mellem Flash og Supergirl kom til. Denne er der virkelig meget ekstramateriale til, hvor vi i sær går i dybden med musikken og kreationen af denne.

Som det sidste har vi en lille dokumentar om tidsrejser og om disse er mulige og hvordan.

Nåh ja. Flash panelet på Comic Con er også med. Også altid et plus. Så ja, der er faktisk rigtig meget ekstra på denne her samling. Noget der ellers er en mangelvare på serier.

flash_02

Melissa Benoist & Grant Gustin – flickeringmyth.com

Serieanmeldelse: The Flash Sæson 3 Nicolaj N. Justesen

The Flash sæson 3 - På DVD og Blu-ray nu

Sofa-faktor
Ekstramateriale

Kort fortalt: Alt i alt er dette nok den bedste sæson af Flash ind til videre. Det skal dog ikke betyde at den er fuldstændig fantastisk. Den har sine fejl - især når det kommer til fjenden. Ekstramaterialet er virkelig godt, men jeg ville dog ønske at de havde gået i dybden med lidt flere episoder, og ikke brugt så lang tid på en enkelt episode.

5


User Rating: 0 (0 vurderinger)

Tags: , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑