Du skal se 'Show Me a Hero' på HBO Nordic.

'Show Me a Hero', ny mini-serie af manden bag 'The Wire' - Filmpuls


Skrevet den 10 august, 2015 | af Kofi Lawson

‘Show Me a Hero’, ny mini-serie af manden bag ‘The Wire’

Du skal se ‘Show Me a Hero’ på HBO Nordic.

‘Show Me a Hero’ er skabt af David Simon (HBO’s Treme og The Wire) og instrueret af Paul Haggis (Crash). Miniserien er baseret på Lisa Belkins bog af samme navn, som er baseret på virkelige hændelser. Miniserien består af seks afsnit og udforsker emner som hjem, race og samfund for embedsmænd, bureaukrater, aktivister og almindelige borgere i Yonkers, New York.

Miniseriens rolleliste prydes bl.a. af Oscar Isaac, Catherine Keener, Alfred Molina, Winona Ryder, LaTanya Richardson-Jackson, Bob Balaban og Jim Belushi.

I slutningen af 80’erne, blev Yonkers – en New York-bydel nord for Bronx med 200.000 indbyggere – hvoraf 80% var hvide – pludselig konfronteret med en politisk upopulær virkelighed. Justitsministeriet afslørede at byens embedsmænd havde brugt statens midler til målrettet at raceopdele byen gennem flere årtier.

Straffen for bruddet på borgerrettighederne var simpel, men sprængfarlig politisk set: Yonkers skulle bygge alt i alt 1000 lavindkomstboliger på det ”hvide” område i byen. Boligeksperten Oscar Newman (Peter Riegert, Local Hero) ønsker at bruge en ny filosofi indenfor offentlig boligbyggeri til at undgå det højhusslum, som havde domineret tidligere generationer, og Yonkers’ boligkommisær Peter Smith (Terry Kinney, HBO’s Oz) samt boligkonsulenten Robert Mayhawk (Clarke Peters, HBO’s The Wire) er klar til at hjælpe ham. 

Del 1 og 2 af miniserien har premiere på HBO Nordic d. 17. august.
Del 3 og 4 af miniserien har premiere på HBO Nordic d. 24. august.
Del 5 og 6 af miniserien har premiere på HBO Nordic d. 31. august.

show me a hero

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑