HBO Nordic

Sidste sæson af ‘Vikings’ kommer til HBO Nordic

OBS spoilers for første del af sæson 6!!

Vikingekrigerne og sønnerne af den store Ragnar Lothbrok; Bjørn Ironside (Alexander Ludwig), Ivar the Boneless (danske Alex Høgh Andersen), Ubbe (Jordan Patrick Smith) og Hvitserk (danske Marco Ilsø) ser skæbnen i øjnene i den uigenkaldeligt sidste sæson af ‘Vikings’.

I første halvdel af sjette sæson af ‘Vikings’ udkæmpede russerne og vikingerne et stort slag med en Lothbrok-bror på hver side. Bjørn Ironside kæmpede for sit hjemland med Kong Harald (Peter Franzén) ved sin side mod Ivar the Boneless og russerne. Slaget endte i en tragedie med en døende Bjørn efterladt på slagmarken på vej til at miste alt. 

I den sidste del af sagaen får konflikten mellem russerne og vikingerne yderligere konsekvenser for Ragnars efterkommere. Ubbe, som befinder sig på Island, sætter kursen mod vest med ambitionen om at nå længere, end nogen viking har været før. Og i England fortsætter vikingernes kolonisering af landet til Alfred the Greats store fortrydelse.

‘Vikings’ er skabt af Michael Hirst, som blandt andet også står bag den Oscar-vindende film, Elizabeth og den Emmy- og Golden Globe-vindende serie, The Tudors.  

‘Vikings’ sæson 6B får premiere 30. december på HBO Nordic. Alle 10 episoder frigives samme dag.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.